Ga naar de inhoud

Even voorstellen

HDV staat voor Hanno de Vries. Dat ben ik. Music spreekt voor zich: muziek. Dat is mijn passie. Vanuit HDV Music verzorg ik gitaarlessen in Heerenveen, coach ik bands en ben ik in te huren als muzikant.

Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met gitaar spelen. Na school gelijk mijn gitaar pakken en fanatiek mijn lessen oefenen. Hier groeide mijn passie voor muziek. Vanuit de muziekschool werd bandcoaching aangeboden. Te gek om samen in een band muziek te maken!

Dit was het begin als muzikant. Mijn muzikale passie groeide en ook de wens om anderen net zo enthousiast te maken. Ik begon nadat ik mijn opleiding elektrotechniek had afgerond aan een nieuwe opleiding: D’Drive, Podiumkunsten, Productie & Events . Wat is er nou mooier dan op school muziek maken! Ik was verkocht, dit is het!

Tijdens mijn opleiding ben ik gestart met gitaarles geven bij leerlingen thuis. Fantastisch om te zien dat een leerling vanuit het niks steeds beter wordt en dat ik op deze manier mijn passie kan delen. Dit smaakt naar meer. In 2008 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik als Freelancer begonnen. Bij verschillende bedrijven heb ik ervaring op mogen doen als gitarist, leraar, sessiemuzikant, songwriter en het geven van bandcoaching.

En hier sta ik nu. Bij Ateliers Majeur in Heerenveen huur ik een ruimte om gitaarles en bandcoaching te geven, geef ik gitaarles bij muziekcentrum de Speeldoos, schrijf ik mijn eigen muziek met een akoestisch duo en speel ik met veel verschillende andere projecten live.

© HDVMusic